Медогляд медичний огляд видача довідок
s

Медогляд

Лікарі без черг у медичних центрах «Клініка імені Гальченка В.В.»

Головна проблема отримання довідок — черги до лікарів та довге оформлення. Ми досягли найвищої швидкості роботи. Повний медогляд займає зовсім небагато часу, а довідка видається негайно або відразу за готовністю аналізів.

Проходження медогляду

Складність лікування та прогноз величезною мірою залежать від того, на якому етапі виявлена ​​хвороба. На жаль, ми рідко звертаємо увагу на перші тривожні симптоми, поки що можна обійтися мінімальним втручанням, тому лікарям часто доводиться мати справу із занедбаними випадками, коли якість життя втрачена безповоротно, а боротьба йде за життя пацієнта.

Передові системи охорони здоров'я завжди орієнтувалися на профілактику та раннє виявлення захворювань. Однак у наш час у країні система обов'язкових профоглядів лише починає відновлюватися, і піклування про ваше здоров'я перебуває у ваших руках. Ми рекомендуємо навіть за відмінного самопочуття проходити медогляд не рідше одного разу на рік. Це дозволить збільшити тривалість та якість вашого життя, зберегти працездатність та заощадити значні суми грошей на лікуванні.

Відповідальність

Іноді здоров'я перестає бути вашою особистою справою. Якщо ви сідаєте за кермо, займаєтеся спортом, працюєте з небезпечною технікою та речовинами, то раптовий напад може загрожувати оточуючим людям. Подумайте, наскільки небезпечними є ваші повсякденні заняття. Цілком можливо, від своєчасного медогляду залежатиме життя ваших близьких.

Записатися на прийом до наших медичних центрів «Клініка імені Гальченка В.В.» можна за телефонами:

+380 44 209-92-09
+380 44 539-05-39
+380 44 360-61-41