Медичні огляди видача довідок Санітарні книжки форма №1-ОМК
s

Санітарні книжки – форма №1-ОМК

Здоровому бізнесу – здорові співробітники! Медичні книжки від Клініки Гальченко В.В.

Медична книжка захищає ваш бізнес від втрати співробітників, оплати їх лікування та компенсації постраждалим клієнтам. Замовляйте медкнижки у спеціалізованому медичному центрі, щоб гарантувати їхню надійність.

Оформлення медкнижки

ПОЛІТИКОЮ НАШОЇ КОМПАНІЇ З ПЕРШОГО ДНЯ СТВОРЕННЯ ПЕРЕДБАЧАЄТЬСЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ ВИКЛЮЧНО В ПРАВОВОМУ ПОЛІ. БУДЬ-ЯКІ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ДЛЯ НАС НЕПРИЙМАЛЬНІ, ОБСЛУГОВУВАННЯ І СУПРОВІД ВЕДЕТЬСЯ ЗАКОННО І ЧЕСНО. МЕДИЧНІ КНИЖКИ НАШИХ ЦЕНТРІВ МАЮТЬ ПОДВІЙНИЙ ЗАХИСТ – ДЕРЖАВНИЙ І ВЛАСНИЙ.

За використання підробленої медкнижки відповідає як співробітник, так і роботодавець. Тому вам потрібно щоразу перевіряти справжність ЛМК (особистої медичної книжки) прийому працювати. Проте є просте рішення: укласти договір на обслуговування із медичним центром «Клініка імені Гальченка В.В.».

Ми візьмемо на себе всі дії, пов'язані з медичними книжками: оформлення, продовження, автентифікацію. Ми нагадаємо про необхідність продовжити ЛМК та максимально прискоримо процес, щоб скоротити втрати робочого часу.


Особиста медична книжка (ОМК) - форма №1-ОМК

Медичний огляд для первинного (з направленням на аналізи в СЕС) та вторинного оформлення Особової медичної книжки (ОМК) - форма №1-ОМК.

Видає Особисту медичну книжку підприємство, укладає особу на роботу, на тих, хто працює, така книжка заводиться з моменту її введення. У разі втрати або псування Особової медичної книжки підприємством, де працює особа, видається новий бланк Особової медичної книжки. Про втрачену Особисту медичну книжку повідомляється через засоби масової інформації.

Особиста медична книжка зберігається в адміністрації підприємства (установи) та видається власнику для проходження чергового медичного обстеження. Після медичного обстеження Особиста медична книжка повертається до адміністрації підприємства.

У разі, коли особа працює за межами основного підприємства (філія, віддалені пункти, об'єкти дрібнороздрібної торгівлі тощо), особиста медична книжка зберігається у власника.

За видачу нового бланка Особистої медичної книжки, втраченої з вини працівника, підприємство стягує з нього плату у розмірі її вартості.

Особиста медична книжка під час звільнення працівника видається йому на руки під розпис.

Особиста медична книжка пред'являється на вимогу представників державної санітарно-епідеміологічної служби.

За відсутності Особової медичної книжки адміністрація підприємства (установи) має право не допускати працівника до роботи.

У Особисту медичну книжку вносяться результати медичних обстежень, лабораторних та рентгенологічних досліджень, позначки про перенесені інфекційні захворювання, заліки з санітарного мінімуму та дані про профілактичні щеплення.

У разі втрати Особистої медичної книжки працівники проходять медичне обстеження на загальних підставах.

Щоб пройти медичний огляд на медкнижку, необхідно звернутися до наших медичних центрів «Клініка імені Гальченка В.В.» або дзвоніть за телефонами:

+380 44 209-92-09
+380 44 539-05-39
+380 44 360-61-41

Ми допоможемо Вам оформити медичну книжку!