Профогляд професійного медичного огляду видача довідок
s

Профогляд

Регулярні профогляди — захист від професійних ризиків

Багато професій несуть специфічні ризики. Необхідно регулярно перевіряти, що здоров'ю працівника нічого не загрожує, і він може справлятися з посадовими обов'язками. Краще сплатити профоогляд, ніж виплачувати компенсації.

Медичний профогляд

ЗА ЗАКОНОМ ПРОФОГЛЯДИ ОБОВ'ЯЗКОВІ ДЛЯ ПІДВАЛЮВАЛЬНОЇ БІЛЬШОСТІ ПРАЦІВНИКІВ, ВКЛЮЧАЮЧА ОФІСНИЙ ПЕРСОНАЛ. ОДНАК НЕОБХІДНІСТЬ ПРОФОГЛЯДІВ ДИКТУЄ ЗОВСІМ НЕ РИЗИК ПЕРЕВІРКИ РОЗСПОЖИВНАДЗОРОМ, А ПОКЛАТА ПРО ПРОЦВІТ ВАШОЇ КОМПАНІЇ.

Усі профогляди робляться з повною віддачею. Наша мета – не формальне заповнення документів, а реальна діагностика захворювань та проблем у ваших співробітників. Усі лікарі центру мають обов'язкові сертифікати підвищення кваліфікації безпосередньо за курсом профпатології. Ми не допускаємо проведення обстежень невідповідним фахівцем.

Будь-яка компанія може замовити як попередній огляд кандидата на працевлаштування, так і періодичний огляд співробітників компанії. Організацію процесу ми беремо на себе, а ви отримуєте заключний акт за результатами огляду. Пам'ятайте, що хоча це порівняно новий вид медичних послуг, попередні та періодичні огляди є обов'язковими. Звертайтеся до нас для отримання швидких та якісних результатів!

Записатися на прийом до наших медичних центрів «Клініка імені Гальченка В.В.» можна за телефонами:

+380 44 209-92-09
+380 44 539-05-39
+380 44 360-61-41